Valborg

Nu ar det valborg..
alla hemma skickar sms och berattar vad dom gor!
Vad gor jag?
Leker ute i solen pa gungstallningen...
valborg finns ju inte har!
Valborg utan er? Hur ska det har ga?

Evelintuellt... jag har hoga forhoppningar pa dig! (Victorias Secrets pa, och svik mig inte) 

Adde.. narmsta dike! (Nej forlat, mena tunnelbana)

Familjen och ni andra grillmastare.. simma lugnt i regnet! (Det var en gang en italienare, en spanjor och Micke i trasket)

Kul att lyssna live fran fylle-festen :)

Trevligt med ett samtal fran Erik!
Kul att hora att en sjal bryr sig :)




Somebody wants you,
somebody needs you,
somebody dreams about you every single night,
Somebody can't breathe without you, it's lonely,
somebody hopes that one day you will see,
That somebody's me...

Drömfrisyr

Varför kan man inte ha sånt här hår?

image157

Nästa gång jag går till frisören, ska jag ta med mig denna bild och säga:
gör vad du vill, men så här ska det se ut!




jag är inte kär i henne för vad hon e,
utan för den hon inte e,
jag vet, det låter konstigt när jag säger det,
jag e kär i den fulaste flickan i världen...

Solnedgang..

Idag har jag och tjejerna lekt med play-doh lera. Jag borjar ju bli ratt duktig pa det har nu..





Sugen pa frukt nagon?

Maste ju beratta om dagens roligaste kommentar. Jag hade format play-doh leran till bollar. Helt plotsligt vraker yngsta tjejen ur sig: "Oh my god, you have big balls!"
Ni far tolka det hur ni vill.. jag tyckte iaf att det var himlans roligt!

Annars har vi val inte gjort nagot speciellt idag. Haft ett jatte langt samtal med mammsen.. tror vi prata nastan 2 timmar! Trevligt :)

Nu pa kvallen akte jag ivag och at middag.. fick tyvarr bli Donken idag! Maste ju saga att det inte smakar likadant har som hemma.. nagot ar annorlunda! Brodet kanske? Och deras medium storlek.. ar som varan stora! Inte bra det dar assa..
Sen akte jag till stranden och kom precis lagom till solnedgangen! Sa jag satte mig pa en bank och tittade.. bland det finaste jag sett i mitt 20-ar langa liv maste jag saga!! Duktig som jag ar hade jag ju glomt kameran i min andra vaska... sa istallet for en bild far ni sluta ogonen och tanka er att ni sitter pa en strand och ser en vacker solnedgang!

Lyckas ni?




What hurts the most,
was being so close.
And having so much to say,
And watchin you walk away.
Never knowing, what could have been..
You'll probably always have a spell on me
..

158 lasare.. vilka ar ni?

Igar kvall kollade jag pa film. Hyrde en film fran det har "HBO on demand". Riktigt bekvamt.. kunna ligga mysigt hemma i sangen.. och valja vilken film du vill hyra. Behover inte lyfta pa flasket! :)
Jag kollade iaf pa "Saw 4", som jag velat se valdigt lange nu. Maste saga att det var riktigt duktigt av mig att se den helt sjalv, jag menar, jag ar ratt morkradd av mig. Men jo, jag lag dar helt sjalv i morkret och kollade! Och blev inte ens radd! Den var inte den basta om vi sager det sa...

Yngsta tjejen ar lite smasjuk.. sa idag har det vart en lugn dag. Har mest kollat pa film! Askungen, Barbie... borjar tycka om dom filmerna nu! Kan ju alla repliker utantill ;)

Nu pa kvallen har jag pratat med mamma.. och sa har jag solat! Inte roligare an sa! (aven om det ar valdigt roligt att prata med mamma).

Har inte riktigt nagon inspiration till att skriva ikvall. Har val inte hant sa mkt. Sa det far bli ett kort inlagg idag!

Vill bara saga.. mamma och pappa, jag alskar er! Nu ar det sagt :)

Maste saga att jag ar lite arg oxa.. HUR KAN MAN MISSA SIN FAVORIT SERIE ENDA GANGEN DEN GAR I VECKAN?
Gossip Girl gick ju ikvall..






Det finns någon som bakar
tankar i form,
Som kavlar ut dina drömmar
efter fastslagen norm,
Någon tecknar din världsbild
korrekt med linjal,
Är det en orimlig begäran
att hålla penseln själv?
Jag har fått alla sorters svar
Hur det ska vara - hur det är
Och tack för allt ändå
men jag väljer mina drömmar själv

Järngänget...

Gillar er och saknar er sjukt mkt.. ni ar mina "grabbarna grus".

     

Vad skulle vi gora utan varann? Ingen kan festa som oss!
Men varfor far alltid jag sitta langst fram i taxin?
Ingen fest utan JÄRNGANGET!

(Max i gra vasten och svarta t-shirten kom med pa ett horn.. jag maste ju vara arlig och saga att han egentligen inte tillhor..)




För jag har fingret i ett järnrör,
Jag har fingret i ett järnrör,
Jag har fingret i ett järnrör och kan inte komma loss,
Jag har fingret i ett järnrör förstås..
För vi är järngänget..

Roliga samtal!

Idag fick jag ett sms till min mobil som gjorde mig gladare an ett barn pa julafton:

"Ga in pa skype om du kan, Moa vill prata!"

Gud sa glad jag blev! Sjalvklart skyndade jag mig in pa skype for att prata med min sota lill-kusin. Saknar dom faktiskt himlans mycket! Bade henne och hennes bror. Dom ar ju sota.. saknar vara "barn-passnings-kvallar".

Hela ganget var hemma hos mamma och pappa... Olle, Lottie, Bobban, Marie, kusinerna, Micke, Lisa, Camilla, syrran, brorsan...
Riktigt kul att prata med alla igen, uppskattade verkligen samtalen! Var ju trots allt tva manader sen! Fick mig en rolig uppdatering om hur det gar pa gamla jobbet ! Haha, hur klarar ni er utan mig? Kaos var ordet! ;)
Sa nu far ni ta och skaffa skype sa jag kan prata med er hela tiden, inte bara nar ni ar hos mamma och pappa!
Gor som Bobban, skaffa webkamera :)

Idag har jag bakat Brownies for forsta gangen i mitt liv! Var ju visserligen inte allt for svart.. men ar anda lite stolt! Alla har ju lixom inte bakat akta amerikanska brownies....
Dock foll dom mig inte riktigt i smaken. Blev lite mycket choklad. Gillar inte nar det blir for mycket mork choklad... tacka vet jag Marabou Mjolkchoklad!
Men tjejerna gillade dom. Antar att det ar det som raknas! :)

Ibland ar saker och ting konstiga.. jag brukar alltid vara den som sager "ga pa magkanslan" nar folk vill ha rad infor olika beslut. Da ar ju bara fragan.. varfor gor jag inte sjalv det? Varfor gar inte jag pa magkanslan?
Jag skulle da kopa en lotion som man anvander nar man solar. Jag hade fatt ett test pa en lotion, och den var jatte bra. Man fick en fin gyllenbrun farg.. till och med jag fick det, och da ar den bra kan jag lova! Sa jag bestamde mig for att kopa den, da jag tyckte den var jatte bra.
Men nar jag star dar och ska kopa en.. sa sager tjejerna i kassan att det var den jag hade pa test och en annan lotion som var bast. Men skulle dom valja en sa skulle dom valja den andra, da den var snappet battre. Dum som man ar lyssnar man pa dom. Sa jag tog den dar andra lotionen, som jag inte ens provat.. trots att min magkansla sa att jag skulle ta den jag testat. Men icke sa nicke.. ibland ar man bra dum.
Nu star jag har med min lotion... den daliga.. den ger ju inte mkt resultat!
Usch sa ytligt det blidde helt plotsligt :P

Mitt beslut ar iaf taget nu. Idag skickade jag ivag mejlet! Nu ska allt losa sig... hoppas jag!

Nej, nu ska jag ta mig en dusch, sa vi inte luktar usch! (observera mitt rim)
Sen ska jag sova!



Min parla, nar kommer du hit?




jag ställer frågor som alla vägrar svara på.
jag får en karta, men inte vilken väg att gå.
Min själ vill iväg här ifrån
En fånge länge nog, ska världen vara så?

Tankspridd..

Usch, nu sitter jag har med nasblod igen!

Mamma och pappa sager alltid att nar jag bloder nasblod beror det pa att jag tanker for mkt! Antar att dom har ratt..

Har tankt en hel del senaste veckan. Vet egentligen inte pa vad.. for det kanns som om jag vet varken ut eller in just nu.

Har nog tankt pa allt, meningen med livet, karlek, framtiden, vad jag vill och inte vill, vad jag gor har, vad jag kan gora hemma.. exakt allt du kan tanka pa!

Men har jag kommit fram till nagot?

Nej, inte ett dugg! Bara grubblar och grubblar. Min lilla hjarna borjar inte ma bra kan jag lova!


Ta det har med meningen med livet till exempel. Vad ar meningen? Ar det att vi ska fodas, ga i skolan, traffa nagon, gifta sig, skaffa barn, ata, sova, do? Om det nu ar den enda meningen later det ju inte speciellt lockande..

En kompis sa till mig att meningen ar att man inte ska veta. Det kan mkt val stamma.. da maste val oxa odet finnas? Vet dock inte om jag tror pa odet..

Jag kom alltsa inte fram till nagot..


Ta det har med framtiden till exempel. Vad vill jag gora? ALLT! Jag vill ga en reseledar utbildning och jobba som det ett tag, jag vill ga en bartender kurs och jobba som det, jag vill ga tillbaka och jobba pa dagiset jag jobbade pa innan jag akte, jag vill utbilda mig till make-up artist, jag vill borja plugga och skaffa mig en bra utbildning (sa jag faktiskt far anvandning for mina 18,3 i betygssnitt). Jag vill bli nagon. Men vad innebar det att bli nagon och hur blir man det? Jag vill gora nagot jag brinner for. Jag har alltid havdat att det ar viktigt att tjana pengar. Att jag hellre skulle tjana mkt pengar an att ha allt for roligt pa jobbet. Men jag har andrat mig! Nar jag jobbade pa dagiset tyckte jag det var kul att ga dit varje dag. Det ar bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Skulle kunna borja jobba dar igen alla dagar i veckan. Men man tjanar val inte allt for bra. Men det struntar jag i just nu. Jag vill gora nagot jag brinner for. Nagot jag tycker ar kul. Men vilket av alla forslag ar det?

Jag kom alltsa inte fram till nagot..

Ta det har med karleken till exempel. Hur kan man veta nar man traffat nagon som ar "ratt"? Hur vet man att den personen ar ratt? Om man tror man hittat ratt, hur kan man veta vad personen menar och vill? Tank om personen inte vill samma sak aven fast den beter sig som att den vill samma? Hur krasen far man vara nar det galler att hitta nagon? Om man hittar nagon man tycker ar perfekt pa alla satt och vis, men har "fel frisyr".. kan det fortfarande vara ratt? Eller betyder det att han ar fel for mig?
Vill jag ens ha nagon pojkvan, nar man nastan alltid hittar nagon som ar battre? Ar karleken sa bra och nodvandig som man tror? Jag tror pa nagot satt att jag har blivit "radd" for karlek. Jag slapper inte in manniskor i mitt liv.. jag har en mur som man inte kan passera. Jag kan inte slappna av pa samma satt som nar jag sitter med Camila och pratar strunt. Varfor? Betyder det bara att jag inte hittat ratt?
Jag kom alltsa inte fram till nagot..

Ta det har med vad jag gor har till exempel. Vad gor jag egentligen har? Jag borde verkligen inte klaga, jag har allt man kan be om! Familjen ar underbar, barnen ar underbara, stallet ar underbart, man har nastan inga utgifter da familjen betalar allt... allt ar bra! Men det ar dock nagot som inte kanns bra. Kan inte satta ord pa det. Det ar det som gor det sa svart!
Jag ar en person som vill resa och se saker.. jag vill inte vara fast pa samma stalle och bara vara med mitt "svensson-liv" (ta inte illa upp pa namnet eve.. haha). Sa jag ar jatte glad over att jag tog steget och flyttade till USA. Jag ar jatte stolt over att jag vagade gora detta sjalv. Men ar det ratt satt for mig att gora det pa? Pa nagot satt kanner jag mig mer "fast" nu an vad jag gjorde hemma i Sverige. Jag vill inte gora det. Men om jag skulle byta familj, tank om det blir samre.. For jag har det verkligen jatte bra nu sa risken att det blir samre ar stor! Men om det skulle bli battre, jag menar om kanslan skulle forsvinna? Om jag skulle aka hem, tank om jag skulle angra mig? Om jag skulle stanna, tank om det skulle vara nagot som kanns fel resten av aret.. sa som det gor nu? Skulle det vara ett misslyckande att aka hem? Jag tyckte det forst.. men jag har andrat mig. Nej, det skulle inte vara ett misslyckande. For jag vagade ta det steget som jag vet att manga hemma vill ta.. men inte vagar! Jag har provat pa! Skulle alla andra manniskor tycka det var ett misslyckande? Men ska jag verkligen lyssna pa och bry mig om vad andra tycker? Spelar det nagon roll? Det ar val mitt liv och min vilja? Ingen kan val saga at mig vad jag tycker och tanker?
Jag kom alltsa inte fram till nagot..

Ta det har med vad jag skulle gora hemma till exempel. Vad skulle jag gora dar? Det var det jag ville komma bort fran. Ska jag ga upp och ner for Lavretsbacken pa vag hem dag ut och dag in som jag gjort i 20 ar? Ska jag ga ut och ranna runt i Stockholms uteliv som jag brukade gora nastan varje helg men som alltid ser likadana ut? Men man ar val bara ung en gang? Hur manga av er gamla ravar festade inte nar ni var 20? Eller ska jag skaffa mig en lagenhet nagonstans hemma dar jag kan halsa pa mor och far nar jag vill? Jag skulle ju kunna borja plugga psykologi i Umea, vilket det var tankt att jag skulle gora.. men nagot hindra mig..
Jag kom alltsa inte fram till nagot..

Vilket djupt inlagg det blev.. bara for att jag inte gjort nagot speciellt under dagen som jag kan skriva om. Nej usch, jag maste verkligen forsoka sluta grubbla over och tanka pa allt. Man mar inte bra av det!

Filosof kanske skulle vara ett jobb for mig?







Det är vägen jag valt,
min förtröstan långt bortom orden,
Som har visat en liten bit,
Av den himmel jag aldrig nått..
Jag vill känna att jag lever,
All den tid jag har,
Ska jag leva som jag vill..
Jag vill känna att jag lever,
Veta att jag räcker till..
Jag vill vara mig själv.
Vill inte att någon ska rätta mig,
och säga hur jag ska vara.
Men vem är jag?


Engelska

Idag kom beskedet:
Min engelska ar "AVANCERAD".
Det var sa rektorn uttryckte sig efter att ha last min uppsats. Det var namligen det jag fick gora hos henne.. skriva en uppsats pa 30 minuter! Utefter det skulle hon bedomma vilka kurser man kunde ta och vilken niva man lag pa. Lite roligt tycker jag. Sa hon tyckte jag skulle lasa en kurs dagtid tillsammans med alla vanliga studenter som handlade om kommunikation. Lat kul!

Efter motet med henne akte jag och sola. Gud sa skont det ar! Sen har jag vart ute och solat stor del av dagen.
Pratade med alla dar hemma.. maste ju ringa eftersom det ar mammsens fodelsedag :)
Jag ringer ju iofs jamt anda.. men det ar ett annat kapitel!

Akte bort till Montauk. Vilket ar allra langst ut pa Long Island. Riktigt fint ar det dar... man mots av en fyr och sen ar det bara hav och strand sa langt ogat kan na! 

           



Sedan bestamde jag mig for att ata indiskt till middag, da det ar en av mina favoriter :)
Sa jag akte dit, gick in och bestallde. Fick vanta 20 minuter pa maten, vilket anda kandes ganska fort.
Nar jag skulle betala gjorde jag en stor miss! Jag blev ju fattig pa att ata indiskt..
Det kostade 23 dollar. Sa jag tankte ge 30 dollar, 7 dollar i dricks. For det sags ju att man ska ge 15 procent eller sa. Jag kande iaf att 30 dollar var jamt och bra.
Men nar jag lamnar restaurangen och satter mig i bilen inser jag att jag inte alls lamnat fram 10-dollars sedeln som jag skulle.. jag hade lamnat 20-dollars sedeln!
Jag lamnade alltsa 17 dollar i dricks. (102 kr!!!!!)
Aja, man lar sig av sina misstag. Far borja bli mer uppmarksam..

Kan ju se det fran den ljusa sidan.. killen som tog min bestallning var grymt snygg ;)
(Maste ju forsoka se nat positivt)

Nagon som vet varfor karlek ar svart? Varfor ska man fastna for och tycka om nagon man inte kan fa?
Nagon som inte ar intresserad av en sjalv? Nagon som jag ser bra sidor hos medan alla andra ser daliga? Nagon som gjort en del felaktiga beslut, som jag anda skulle sta bakom? Nagon som utger sig vara nagon han inte ar? Nagon som visat mig vem han verkligen ar? Nagon som har alla sidor jag vill att en kille ska ha? Nagon som kan ha haft sin chans, ar man vard en andra?
Svart det dar..

 Nej, nu ska jag strunta i allt och sova ut ordentligt!




I hate how much I love you boy,
I can't stand how much I need you.
And I hate how much I love you boy,
But I just can't let you go.
And I hate that I love you so..

I don't care what they say,
I'm in love with you.
They try to pull me away,
But they don't know the truth.
Your Everything I Want It To Be.
If You Could Only See,
Your Heart Belongs To Me.
 Come And Set Me Free,
Forever Yours I'll Be..

Grattis Mamma!

Idag fyller min mor år,
perfekt dag när solen skriker "vår".
För 45 år sedan kom du till världen,
jag är glad över att jag fått vara med på en del av färden.
Det mesta har jag fått från dig,
det har gjort mig till en bra tjej.
Att vi är tvillingar är något vi fått höra,
antar att jag ska ta det positivt, vad mer kan man göra.
Du är trots allt världens bästa mor,
har lite otur ibland med nya skor.

Du ställer alltid upp och vet vad du ska säga,
du finns alltid där och hjälper till att greja.
Kvällarna när vi Rickard ska gratta,
är våra då vi till julklappsrimmen kan skratta.

Fortsätt i samma anda,
så ses vi när jag sedan i Sverige ska landa.
Du är trots allt min bästa vän
saknar dig, men vi ses sen.

image141






So mother, I thank you,
For all you've done and still do..
I love you mom..

En dag i NY

Igar var en jatte rolig dag!

Borjade med att jag akte in till NY med 10.30 bussen. Satt och pratade med en jatte trevlig kvinna pa bussen. Satt och pratade om skolor, framtiden och en hel del.
Hon var trevlig anda tills hon fragade mig hur gammal jag var...

-Jag ar 20 ar, svarade jag.
-Jaha, oj. Jag ser dig som mkt yngre. Trodde du var runt 15-16 dar.

Man tackar, man tackar. Starkte verkligen sjalvfortroendet till framtiden ;)


Val inne i NY borjade jag med att ga till Macy's. (Tack for tipset Mikael) Det ska ju vara varldens storsta Macy's. Och det var det kan jag lova.. det fanns allt! Och man har egentligen ingen aning om vart man ar nar man gar dar.. ar helt vansinnigt stort! Tank dig NK ganger minst 5!
Jag ringde Carolina, svenskan jag traffade pa middagen, och skulle ata lunch med henne! Var jatte kul. Vi gick langs hela 5:e avenyn! Jag kopte nya flip-flops, 2 par for 5 dollar! Det ar ju som hittat... (Tack for tipset Carolina)
Sedan kopte hon en ny kamera, dator och sana saker! 

Mille, jag hittade din laser-matare! Den kostade 300 dollar nagonting! Vet dock inte om det var den dar 1500.. men han sa att det var den basta dom hade. Hade 3 sadana dar "ogon" pa framsidan.

Efter Carolina traffade jag Erik, en av svenska killarna jag traffade pa middagen. Vi gick runt pa Times Square. Kopte varm choklad pa Starbucks och gick till vattnet och satte oss och prata en massa! Jatte trevligt och fin utsikt dar vid vattnet maste jag saga :) Efter fikat gick vi och at pizza och fruktsallad!
Tyvarr sa ar ju det dar med att planera saker inte riktigt min grej.. sa det blev att springa till bussen efter maten for att hinna! (Tack for att du foljde mig Erik) Veckans traning ;)

Kom hem vid kvart over ett inatt! Sa det var bara stupa i sang!
Men sjalvklart skulle man ju upp tidigt... nu ska jag namligen aka ivag och traffa rektorn pa skolan! 
Ar lite nervos maste jag saga....

 




When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend just
Trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
You'll learn to begin to
Trust the voice within..

?

Kul att jag sitter har och bloder nasblod.. for andra kvallen i rad..
vad hander?







Would you know my name
If I saw you in heaven?
Will it be the same
If I saw you in heaven?

NYC

Maste saga att jag tycker jag ar otroligt cool som flyttade till NY :)

Imorn ska jag till NYC.
Det ska bli underbart sommar vader..
en glass i Central Park kanske?

       

     



Kul att jag antligen kommit pa att man kan ta svart-vita bilder :)

Vet inte varfor jag blev sa sur... Forlat! Vet att ni bara vill val, finnas dar och stotta!




I see the way you look at me,
And even when you look away I know you think of me.
I know you talk about me all the time again and again..

Vad ska vi gora idag?

Inatt sov ju Sabrina har. Vi satt uppe och prata och drack te igar.. jatte mysigt! Tror vi gick och la oss runt 1!

Sa jag bestamde mig for att aka till NY imorn istallet.. sa jag fick sova ut ordentligt idag :)

Men da ar fragan.. vad ska jag hitta pa idag?
Tror jag bosatter mig pa golfbanan...

image131

Maste saga att jag saknar mitt langa morka har....
Kanske blir en nyans morkare anda?




Vad du ser, är vad du får
Inga rökridåer, inga falska spår
Vad du ser, är vad du får..

Abercrombie & Fitch

Har ar da hood-trojan och scarfen jag kopte.. detta har nastan blitt mitt favorit marke. Sjukt snygga klader!

  

ska kopa denna scarf oxa darifran hade jag tankt.






this is our fate, i'm yours..

Ensam

Nu ar jag ensam i huset.
Helt ensam i ett 4-vaningshus i the hamptons..
kanns faktiskt riktigt bra ma jag saga!

Sabrina kanske ska komma over och sova har inatt dock. Men sen blir jag ensam och far tid for mig sjalv tills torsdag kvall! Ska bli skont faktiskt.. ska spela golf, aka till NY och sa ska jag traffa rektorn pa ett college, sa jag kan borja plugga snart :)
Sa dom har lediga dagarna kom som ett paket pa posten...

Idag har jag dock inte gjort nagot speciellt alls.. solat, lyssnat pa musik, atit..
och det basta av allt.. kollat pa Gossip Girl! Den serien ar ju sa himlans bra! Jobbigt bara att jag missade halva forsta sasongen nar den gick i Sverige.. da jag akte hit medan den gick.
Nu ar det nya avsnitt fran andra sasongen. Men man kom in i det snabbt :)
Pratade massa med Camila och Eveline idag.. sa himla kul att prata med er!! Saknar er himlans mkt!
Men eve.. evelintuellt klarar du halkbanan galant ;)

Imorn kommer mamma, pappa och rickard hem fran egypten. Ska bli grymt kul att prata med dom igen!
Stackars pappa.. han har vart magsjuk halva resan.
Usch usch.. inte kul att vara sjuk nar man ar pa semester!

Imorn blir det nog NY igen!
Kanske ringer nagon svensk for en fika?


image127






Svenskar

Idag var det da dags for dagen nar jag skulle traffa andra svenskar!
Hade faktiskt sett fram emot denna dag.. da jag inte traffat nagon svensktalande nu pa snart 2 manader.

Akte iaf till NY imorse vid 9.30.
Bussen jag stannade med blev stannad i en poliskontroll.. lite haftigt! Som tur var, var allt pa sin plats och vi fick fortsatta kora! I NY gick jag runt och kolla i affarer. Kopte en ny scarf och en ny hood-troja fran "Abercrombie & Fitch". Gillar verkligen den butiken.. nar man gar in genom entren, mots man av en manlig modell. Han star dar, endast ikladd jeans, med typ varldens mest valtranade kropp. Inte helt fel kan jag lova tjejer...

Middagen med de svenska au-pairerna var jatte trevlig. Traffade massa harligt nytt folk och bytte lite nummer :)Efter middagen, nar alla akte hem, stannade jag kvar med tva super trevliga svenska killar som jag traffat under middagen. Vi tog en fika pa Starbucks och snackade! Mycket trevligt.. tack tack :)

Hoppas verkligen vi traffas igen... skont att ha svenska vanner! Dom bor ju iofs i NY (Manhattan osv.), och jag pa Long Island.. 2 timmar emellan varann. Men vad gor det lixom.. jag har ju lagenheten ;) Sa nar jag ar dar.. kan jag ringa dom och traffas! Och vill dom bada i sommar.. ar det bara komma hit!

Var verkligen en lyckad dag!
Idag ar jag glad!


image126




Everybody wants to live happily ever after
Everybody wants to know their true love is true
How do you know he loves you?
How do you know he's yours?

Ett ar..

Nastan ett ar sen studenten var.. en av de basta dagarna i mitt liv.
Sjukt nar man tanker efter hur snabbt tiden gatt..

Manniskor har kommit, Manniskor har gatt..
Bra saker har hant, Daliga saker har hant..

Man kan beskriva det gangna aret med tre ord:

"EVELINTUELLT TOP NOTCH"



 

image125




We can't rewind, we're locked in time..

The Pope

Jag ar ju en jakel pa att valja bra dagar...
Visade sig att jag och Paven valt samma dag att aka till NY :)


For nar jag kommer in till NY, sa ar det helt avsparrat dit jag ska och fullt med folk. Visste inte riktigt varfor forst.. Som tur var hade jag ju tagit en buss tidigare. Sa jag hade gatt om tid pa mig att strosa omkring och hitta innan jag skulle till frisoren.
Men sa kom jag ju pa att paven skulle vara dar. Han ar i NY fredag-sondag. Sa jag foljde grupptrycket och stallde mig langs vagen och vantade..

och vantade..
och vantade..
och vantade..

Mitt talamod ar ju inte det basta. Sa jag orkade inte sta kvar dar langre. Utan bestamde mig for att ga in och kolla i affarer. Gick in i sminkmarket M.A.C:s butik.. dar fick jag en gratis sminkning av en tjej! Tackar man inte nej till..

Sen bestamde jag mig for att ga tillbaka och vanta for att se paven.. jag menar, det ar ju inte varje dag man ser honom. Efter mkt om och men sa kom han! Dar var han i egen hog person!

Jag hann tyvarr inte stanna lange och titta.. da jag hade tio minuter pa mig att ga en promenad som tar 20 minuter.. var bara lagga benen pa ryggen och springa!

Blev jatte nojd med haret. Blev lite morkare.. med ordet lite i bemarkelse! Han jamnade mest ut fargen jag hade och la i lite guldaktigt. Sedan blev det kortare med lite sne-lugg. Fick en kommentar direkt utanfor dorren
"Fashion girl.." Tack :)

Passade aven pa att fixa mina naglar. Gjorde akryl tippar for en gangs skull! Himla snyggt!
Satte mig i Central Park och at glass!
Tog mig en middag pa Friday's. Sedan blev det titt i olika affarer!

  



Sag idag att de nya avsnitten av "Gossip Girl" borjar pa mandag... ahh vad jag langtar :)





Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd.
För lång eller kort eller smal eller bred,
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel..
...Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå,
Men herregud, jag kan få bättre än så...

Grattis Olle!

Grattis Olle pa fodelsedagen!
Glid fram pa beachen och stajla med dina nya flip-flops. :)
Ta hand om alla i Egypten.. har ju hort att alla inte mar sarskilt bra!

Hor och hapna.. idag blir det NY!
Har nog bestamt mig for lugg anda.. ;)







Till dig:

It's really good to hear your voice
Sayin my name..
It sounds so sweet.
Comin from the lips of an angel.
Hearin those words..
It makes me weak


Goda Nyheter..

Idag fick jag goda nyheter!
Jag har mkt att se fram emot...

Till att borja med ska jag ju spendera min helg i NY, vilket ska bli himla kul.
Kommer dock kanna mig som en turist och ga runt och fota allt och inte hitta nagonstans..
ska bli roligt att se om jag kommer fram till den dar frisoren nangang.

Sen berattade mamman i familjen att hon betalar min biljett in till NY.
Tack for det, da slipper jag bli 30 dollar fattigare :)

Fick aven veta att mamman och de tva tjejerna ska aka till Pennsylvania pa tisdag morgon till torsdag kvall.
Det var forst tankt att jag skulle folja med.. men da mormorn i slakten foljer med, fanns ingen sang over till mig.
(Om jag inte delar rum med nan.. och det vill jag ju garna inte men nagon jag inte kanner, om det inte ar en snygg kille forstas)
Sa hon fraga mig om det var okej for mig att vara hemma och ha huset for mig sjalv i tre dagar.

Eh, JA!

Man ar val inte dum och tackar ja till det. 3 extra lediga dagar och jag far vara helt sjalv har..
kom som ett brev pa posten kan jag lova!

Tankte ta mig lite tid att spela mer golf :)

Men sahar i efterhand blev jag nastan lite orolig..
jag som ar valdigt morkradd av mig. Kommer jag klara mig sjalv i detta stora 4-vaningshus?

Peace of cake.. eller?

image121





Alla människor bara snackar,
om hur dom vill man ska va,
dom är bögar allihopa,
jag funderar på att dra.

Beslutsangest

Jag har beslutsangest.
Hur ska jag spendera mina 2 semesterveckor?

Ska jag aka en vecka till Julia i San Fransisco?
Ska jag vara en vecka med syrran i NY?
Ska jag aka en vecka med syrran till Florida?
Ska jag aka med svenska tjejerna till Hawaii?
Ska jag aka runt i USA med svenska tjejerna?
Ska Eveline eller Sofia komma hit och aka runt med mig en vecka?
Ska jag aka till Aspen och aka skidor en vecka?
Ska jag aka hem over jul och nyar?
Ska jag aka hem en vecka i sommar?
Ska jag aka till Florida och spela golf?
Ska Camila komma hit en vecka och aka runt med mig?

Det finns manga tankar och ideer.. manga som rycker i tradarna.
Usch, jag har beslutsangest.

image119



Jag är luften du andas in och ut.. Jag är tid och rum och plats varje minut.. 
Jag är inspirationen när du har slut.. Jag är ditt beslut tillslut..

Jobbig och konstig sjukdom

Den dar otroligt jobbiga och konstiga sjukdomen "hemlangtan" har borjat smyga sig pa...
Har vart har i snart 7 veckor.
Forsta gangen utan familj och vanner sa lange!

Jag vet, 7 veckor ar ingen evighet. Tank nar nar du flyttar hemifran (vilket jag gjort for ett tag) da ska du vara utan familjen hela tiden. Sjalvklart kan du halsa pa nar du kanner for det.. for du ska vara snall och halsa pa din mamma ;)

Men det har ar en annan sak an att flytta hemifran.. jag kan inte halsa pa dom nar jag vill och kanner for det. Vi har ett helt hav emellan oss! Nastan andra sidan jorden! Jag kan inte ringa mina kompisar nar jag vill bara for att prata.. jag kan inte aka over och bara kolla pa en film och ata godis om jag kanner for det... Jag kan inte aka hem till syrran en kvall och ata middag och snacka skit.

Det gar inte.. och jag saknar det jatte mkt!

Alla sager att "ett ar gar fort, det ar ingen fara. Du kommer vara hemma innan du hinner blinka. Inget hinner handa har hemma medan du ar borta".
Det ar latt for andra att saga.. men da vill jag fraga er:

Har ni nagonsing gjort nagot som detta? Har ni vart i denna situation? Har ni lamnat allt hemma och akt ivag ensam ett ar for att bo hos en frammande familj? Har ni lamnat er familj och vanner ett ar sa ni knappt kan prata med dom?

Om ni kan svara pa det sa blir jag glad. Jag kanske ar jatte lojlig. Men det ar bra mkt svarare an alla tror.

Visst, jag trivs jatte bra har. Det ska vi inte krypa under bordet med.. for jag trivs verkligen!
Men det kanns himla ensamt..

Ar ett ar vart det?

Att aka ivag och kanna mig ensam.. eller ar det vart att vara hemma och fortsatta som vanligt, leva livet medan jag ar ung?

Alla sager: "Ge det en chans, du har bara vart dar 7 veckor."
Men hur lange ar en chans?

image116

Jag jar iaf provat pa nu.. det har kanske inte var nagot for mig? Eller ar det hemlangtan som talar?
Jag vet inte langre...





Dont make that misstake
You will cry
Your heart will breake.
No, don't make that misstake
You'll regret
the steps you take.

Otroligt lojligt.. men ack sa kul!

Fick nagra onskemal om att gora en san dar "jag har-grej". Sa har kommer det:

( ) rökt en cigarett
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) börjat gråta av en film
(x) börjat gråta av en låt
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
( ) köpt ny mobil senaste halvåret
( ) somnat helt blodig
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flygit
(x) druckit en god drink
( ) haft sex med någon som somnat efteråt
(x) druckit en äcklig drink
(x) gått hem från stan klockan fem på natten
(x) spytt i en bar
(x) ätit sushi
( ) varit kär i någon av samma kön
(x) varit nykter när alla andra varit fulla
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) gjort en snöängel
( ) ljugit om din sexuella läggning
(x) byggt en avancerad snö figur
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
( ) bett någon köpa ut cigg/snus
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) köpt något totalt idiotiskt
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) skrikit åt en lärare
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit vaken 3 nätter i sträck
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) ätit något som fått dig att spy
(x) spytt självmant
(x) vunnit en tävling
( ) fotat några som haft sex
(x) gått mot rött
( ) varit med om en bilolycka
(x) känt dig utstött
(x) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
( ) varit vittne till ett brott
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) varit otrogen
( ) varit ihop med någon som varit otrogen mer än 5 ggr
(x) blivit tillfrågad att ha sex med någon för pengar
( ) haft sex med någon för pengar
(x) simmat i havet
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) busringt
( ) legat i en vattenpöl mitt på natten
( ) försökt begå självmord
(x) pekat finger åt någon
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) sårat någon väldigt mycket
(x) gjort upp eld på en strand
(x) skrivit en låttext
(x) varit seriöst besatt av någon
( ) burit hakkors/vita skosnören/bombarjacka i syfte att provocera
( ) sovit på en busshållplats
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) skadat någon väldigt mycket
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) kastat sten på en anka
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en snusare
( ) genomgått medveten självsvält
( ) kysst en fisk
(x) varit ihop med en tönt
(x) varit ihop med en gangster
(x) låtsats varit full
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
(x) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) blivit aggressiv under en fylla
( ) jagat någon genom halva stan
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) varit rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) gjort en kriminell handling
(x) trott på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) köpt underkläder på myrorna
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) haft sex hos en kompis
( ) haft sex med en kompis
( ) brutit ett ben
(x) velat döda någon
( ) haft chansen att döda någon
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) haft en myskompis
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) sugit av någon offentligt
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
(x) hoppat fallskärm (skärmflyg)
(x) blåst bubblor
(x) burit pärlor
(x) varit svartsjuk
(x) Pratat med en kändis


?

En vecka utan er nu... hur fan ska det har ga egentligen??

image112

Trött..

Idag ar jag trött!
Har vart ute i solen och lekt i parken hela dagen.. och det tar pa krafterna att va i solen kan jag lova.
Men mysigt hade vi. Jag och yngsta tjejen hade gjort iordning lunch matsack, for vi skulle ha en picknick i parken :)

Vi hade med oss tonfisk mackor, jordgubbar, appelbitar och morotter.
Riktigt gott!

Vi var i parken fran 11-15.40.
Sen var det bara springa med vagen for att hinna till yogan.. som jag helt hade glomt bort!
Dar skulle vi ju mota aldsta tjejen och mamman!

Medan yogan holl pa fick jag en ledig timme.. sa jag gick och kolla lite i affarer och gick och sola!
Gud sa skont det ar att sola! Men gud sa dyrt det ar har!
Tjejen som jobbar dar ar super trevlig. Hon bor har med sina foraldrar. Hon ar lika gammal som mig..
sa jag fick hennes nummer sa vi ska traffas i helgen eller nasta helg.
Jag fraga henne vad folk i var alder gjorde pa helgerna.. sa hon skulle ta med mig och visa mig runt :)

Efter yogan akte vi till "Princess Diner" och at middag.
At sallad med grillad kyckling.
Mums!

Nu ar jag sa trott att jag skulle kunna stupa har vid datorn.. men valjer nog att hoppa i sang istallet for att gora det.
Vill hinna prata lite med mamma och pappa oxa.
Dom aker till Egypten inatt och blir borta en vecka! Ni kommer fa det grymt dar borta :)
Halsa kamelerna fran mig...

Kul att antligen Olle & Lottie fatt paketet! Hoppas ni gillade det!

image111





there's a thousand you's.... there's only one of me...

Golf..

Vad ar det for en dag..
ar det en vanlig dag?
Nej det ar ingen vanlig dag..
for det ar Maddes golf dag :)

Akte allra langst ut pa Long Island idag, till Montauk.
Efter nagra felsvangar hittade jag tillslut fram till mitt mal..
golfbanan!

Det ar en av de sa kallade "public course" som dom har har. Annars ar det privata banor dar du maste vara medlem. Och det ar ju inte jag..

Sa jag akte dit.. och den var faktiskt riktigt fin.
Slog val ungefar 50-60 bollar fran rangen, och jag maste saga att det gick grymt bra for att vara forsta gangen for sasongen! Slog riktigt bra.. aven min nya driver funkade.. och det badar ju gott infor fortsattningen..

     

  

Pa vagen hem fran golfbanan stannade jag vid en sjo.
I sjon lag namligen en svan som lag i ett bo och vaktade sina agg.
Var lite kul tyckte jag, sa jag var tvungen att stanna och ta kort :)

  

Innan mitt golfbesok gick jag en jatte lang promenad. Gick ungefar en och en halv timme..
stannade dock snabbt for att sola :)
Nu har jag faktiskt antligen farg och ser frascht solbrand ut!
Sen att fargen ar rod och inte brun ar en annan femma..

Letade oxa i lite affarer pa promenaden efter en laser.
Men tyvarr Mille.. har inte hittat nan an!
Ska kolla mer.. jag lovar! :)

Nu pa kvallen har jag vart ute och atit middag med familjen.
Vi akte till en japansk restaurang dar man maste ta av sig skorna och sitta runt sana dar japanska sma bord.
Himlans god mat!
Men jag maste anda saga att japanskt ar det jag gillar minst av de asiatiska matratterna..
forutom sushi da saklart :)

Hela nasta helg ska spenderas i NY! Ska bli riktigt kul!
Pa lordag ska jag som sagt klippa mig... har nog bestamt mig for lugg..
sen pa sondag ska jag ut och ata middag med andra svenska au-pairer.
Det ar svenska kyrkan i NY som anordnar det. Riktigt trevligt!
Sa nu blev man kyrklig oxa...





you should be honored by my lateness
that i would even show up to this fake sh*t
so go ahead go nuts go ape sh*t
specially on my best stand on my bape sh*t
act like you can't tell who made this
new gospel homey take six, and take this, haters...


Ingenting..

Sahar roligt kan man ha pa en dag fylld av ingenting:

image100

Det har var min dag idag:

Jag vakna upp vid 8 av att alla i familjen var uppe. Men jag tvinga mig sjalv till att somna om och lyckades faktiskt sova till 10! Forsta gangen pa 6 veckor ungefar..

Sen akte jag och sola! Gud sa skont det var.. nu ska vi bli bruna och fina!
(Jag vet att jag bara blir rod som en krafta, men det ar tanken som raknas)

Pratade med mamma, pappa och Rickard. Dom hade besok.. sa jag fick mig ett litet snack med Olle och Lottie!
Trevligt!

Dags for traning! Joggade 35 minuter! Sen blev det styrka.
Himlas tur att jag ar stark som en varg!
(Kommer iaf bli..)

Pratade en snabbis med mamma och pappa igen.. innan det var dags att hoppa in i duschen!

Gjorde iordning mig och sedan akte jag till favvo cafeet i Sag Harbor.
Kopte fruktsallad till lunch!
Dom maste ha varldens godaste fruktsallad.. alltid farsk!
(Jag vet att det ar farskt nastan overallt.. men det har ar farskare an farskt)

Tog en svang forbi Victorias Secrets och handlade lite!
Aven dar borjar dom kanna igen mig! Pinsamt nar en i personalen fragar mig och jag ar tillbaka for mer!
(Man maste gora sig igen kand ju.. det ar mitt forsta steg pavag till Hollywood)

Akte hem och kollade lite pa TV.

Pratade lite med Jim-Jim pa msn. Trevlig prick det dar!
(Titta.. aven du fick din efterlangtade plats har..)

Akte ivag en svang igen och kopte lite smink!
(Jakla bra att affarerna har tester sa man ser vilka farger/nyanser som ar bast ?!)

Nu sitter jag har, at middag for ett tag sen.
Ska kolla pa fortsattningen av "Big Daddy".
Maste saga att den ar riktigt rolig.. kolla pa den ni som inte sett den!
Och ni som har sett den.. kolla pa den igen!

Skulle egentigen traffat Sabrina idag.. men hon blev tvungen att jobba da foraldrarna i hennes familj
fick ett akut fall pa jobbet!

Detta la grunden for min dag.. fylld av ingenting!





jag pinglar upp Jerry å tjena hur e läget hur var det i går kväll
jo jag fick tag i en biff hon va fin som fan hon va fotomodell
hur fick du hem na till dej, det var en lätt grej..
 

Kung Av Queens

Idag var det antligen dags for dagen med stort Z..
Zoo dagen :)

Vi var 7 st (kul att Sabrina foljde med) som satte oss i tva bilar och akte i tag anda bort till NY!

Jag var Kung av Queens nar vi passerade dar.
Hann aven se en stor del av Bronx.. och jag kan ju bara saga:
Jennifer Lopez, dina hemtrakter ar inte de vakraste trakterna!

Fick en troja av mamman nar vi kom till Zoo:t.
Minne for livet ;)
Aven om den var sisadar 3 stl for stor.. men men, dock tanken som raknas!
Kopte aven sjalv en liten gosedjurs giraff. Annu ett gosedjur till min samling...
Tillkommet till samlingen fick namnet Mary av barnen.

Var ett riktigt stort Zoo.. med en kabin bana i luften som gick over hela parken.
Sjalvklart akte vi den, trots mitt ogillande av hojder.

Sag en massa djur.. dock besviken att vi inte hann till girafferna.
Det borja regna och klockan blev mkt, sa vi var tvugna att aka.
Tog ju trots allt 2 timmar att kora...

Pa vagen hem motte vi upp papporna i de tva olika familjerna och gick pa kina restaurang tillsammans!
Mums!

Sahar fina bilder kan man ta en dag pa ett Zoo om man ar masterfotograf..
sicken himlans tur att jag ar en sadan!

image79

        

        

     

  

Och sahar trott kan man vara och se ut efter en heldag pa ett Zoo...

image96

Haha, nu fattade jag antligen att man kan byta "farg" pa kameran!
Kan till och med byta till svart vitt!
Den har nyheten tog ju bara mig.. hmm, 2 ar att komma pa...




Don't be fooled by the rocks that I got
I'm still, I'm still
Jenny from the block
Used to have a little now I have a lot
No matter where I go
I know where I came from (from the Bronx)...
 

Kusinbarn

Idag har det var arets forsta "sommardag"!
Fy tusan vad varmt och skont det var!
Folk gick i linnen, shorts... sjalv gick jag i t-shirt!
Man marker verkligen att sommaren borjar narma sig.
Pa den har dryga manaden jag vart har.. har antalet personer i Southampton fordubblats!
Det ar sjukt mkt mer trafik, manniskor... och har faktiskt sett nagra snygga killar nu ni som fragat efter det ;)

image78

Vi var i parken idag och lekte. Och sa matade vi ankorna!
Maste ju saga att det dar med att mata ankor inte riktigt ar min grej..
helt plotsligt kommer 13 svanar dit!
Och jag har en jakla fobi for svanar.. tycker dom ar sjukt laskiga!
Sa det slutade inte allt for bra...
Sma tjejerna tyckte sakert jag sag himla kul ut iaf.. dom skrattade en hel del.

Det roligaste som hande idag var nar jag pratade pa skype med mamma...
Min kusin Lie var dar med hennes nyfodda son..
gud sa sot han ar! blir sotare och sotare...
det kommer bli en liten fartdare det dar nar han bli stor ;)

Hoppas vissa av er fattade det dar!





Ja just du ska va gla att just du
Får va med mej i kväll
Känn dig lyckad känn dig träffad
Första priset me mej ikväll..

Antligen..

Antligen ska ni fa se en bild pa det kara biblioteket som jag angnat en hel del tid (aven idag spenderade jag eftermiddagen dar) pa medan jag vart har :)
Har vart pa biblioteket lika mycket dessa snart 6 veckor.. som jag vart i hela mitt liv!
Sager en del...

image76

Riktigt mysigt litet stalla maste jag saga...

Idag hade vi ju annu en dag med play-doh lera. Och jag skulle aterigen forsoka visa mina konstnarstalanger...
som jag sa garna vill tro att jag har (?!)
Leran resulterade iaf i detta....



Har dock fortfarande inge bra svar pa varfor flickan ser sa otroligt radd ut..
men jag kan ju lova er att det var forjakla svart att gora en glad mun i denna dar leran!
Kul ar det att leka med iaf :)





Det kan börja med att nån har retat upp sig lite grann,
snart så är vi vidriga, nästintill hemska mot varann,
det sker under tystnad eller ett våldsamt raseri,
men det lär bli skilsmässa eller familjeterapi.

Affars planer..

Fick varsta affars iden idag.. berattade om den for mamma!
Hon trodde pa den :)
Tror man kan tjana storkovan pa den, for jag vet att alla i Sverige alskar det!
Sa jag skickade ivag ett mejl for att se om det gar att genomfora! Vantar pa svaret som ett litet barn pa julafton..

image75

Kan ju tyvarr inte beratta for er vad det ar, da nagon kan sno min ide ;)

Sa smaningom far ni val veta....

Fick min beromda troja idag... "I recycle boys".
Den satt som smackt vill jag lova :)

Har tillbringat mesta delen av dagen idag till biblioteket och att leka pa stranden.
Var himlans kallt och blasigt, men oj sa kul vi hade!






Nu är det faktiskt så att jag saknar cash
Har inte råd med någon dyr restaurang
Så det blir korvmoj och en Kopparbärs
Med stöd av Farsans resonemang....

En mandags kvall.

Har kant mig lite nere de tva senaste dagarna.
Har haft en himlans hemlangtan.
Vet dock inte om det beror pa det..
Tror det beror pa att jag kanner att jag missar sa mkt hemifran!
Vet inte varfor, for jag missar ingenting! Allt ar som vanligt hemma...
Det ar ni som ska kanna att ni missar nat har!
Det ar jag som ska ha upplevelsen och allt kul!
Enda skillnaden ar att jag gor detta pa egen hand.. har ingen annan med mig.
Det har ni dar hemma..

Men ska det kunna hindra mig?

Nej, det ska det verkligen inte!
Jag ska sta pa egna ben och klara det har aret och ha roligt!
Och aven om jag inte har roligt hela tiden och det kommer tuffa tider, ska jag klara det har aret!
Och det ska bli basta tiden i mitt liv..

Jag ar ingen forlorare som ger upp... jag ar en stark person som inte ger mig forns jag fatt det jag vill!

Men vad vill jag?





I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand...

Missforstandet..

Kul att prata med Mille idag.. blev lite chockad faktiskt ma jag saga!
Inte ofta man hor fran dig kare gudfar!
och glom inte att du ar skyldig mig en middag fran min 18-ars dag..
kom hit sa tar vi det har ;)

Haha, blev ett litet roligt missfarstand igar.
Nar man kliver pa lopbandet sa visas vikten pa displayen.
Sa nar jag skulle jogga i lordags klev jag upp dar och kollade.
Till min stora forvaning stod det att jag vagde 206 pound, vilket ar 93 kg!
Jag holl pa att svimma! Har aldrig kant mig sa dalig i hela mitt liv!
Men sen borja jag skratta for att jag trodde det var ett skamt.
Finns INTE en chans i varlden att jag kan vaga sa mkt!
Sa jag tog det med en klack spark och jogga mina 40 minuter.
Sen igar nar jag skulle jogga, klev jag upp pa lopbandet....
och dar stod det igen! 93 kg!
Da blev jag nastan arg! Hur fan kunde detta handa?
Men jag kande fortfarande att det var ganska osannolikt att jag vagde sa mkt.. men man vet aldrig tankte jag.

Nar jag var klar med jogging turen och gick ner till de andra fraga pappan i familjen om det statt vikt.
Och jag svarade bara snabbt att det hade gjort det.
Da skrattade han..
Han forstod vad som hant... och sa berattade han att det dar lopbandet ar installt pa hans vikt.
Det ar HAN som vager 93 kg... INTE JAG!

Men det var ratt roligt sahar i efterhand..
nu slipper jag ha sa daligt samvete... ;)







If you can not sing then hum along
As we're finishing our happy working song!

The Golden Pear

Sahar ser mitt favvo cafe' ut for er som undrade...

image73

Riktigt mysigt.. och sa maste jag ge dom berom for varldens godaste varma choklad!
Mums!

Satt dar idag och at fruktsallad till lunch samtidigt som jag laste ut min bok... "Inte Han".
Den var himlans bra!
Ska borja pa en ny bok.. det blir "Box 21".
Annars har jag val bara strosat runt idag, inte gjort na sarskilt egentligen.
Sprang pa lopbandet 40 minuter, gjorde massa armhavningar och sit-ups.
Akte till stranden, akte och kolla i affarer, at lunch..
ja, du ser. Inget speciellt alls.

Kande dock idag att jag borjar fa lite hemlangtan... hoppas det lagger sig snart.
Hemlangtan ar inte en rolig grej kan jag lova.

Nu ska jag ga och lagga mig och kolla pa film och ata ferrari bilar!




There isn't any better mum,
Than my mum in this whole world..

He's bad.. but I'm bader!


Sa jag splittra allt bara for att jag akte?
Varfor ska allt vara sa jakla svart?

I'm kind of like a big deal..

GRATTIS pappa till 34 poangen.. du ar en stjarna ;)

Startade dagen idag med ett rejalt tranings pass...
joggade pa lopbandet dom har pa oversta vaningen.
Sedan blev det massa armhavningar, sit-ups och knaboj!
Sa hurtig man kan vara ibland...

Har dock grym traningsverk efter gardagens tranings pass!
Men som jag alltid sagt.. traningsvark ar skont :)

Har vart och kollat pa klader idag, hittade dock inget jag ville ha.
Sa jag kopte nya parlorhangen isallet :)
Kan ju inte komma hem tomhant lixom..

Nu pa kvallen har jag vart barnvakt.
For vi har bestamt att vissa lordagskvallar ska jag vara barnvakt sa att foraldrarna kan ga ut och ha tid for sig sjalva.
For det far jag extra betalt eller en extra dag ledigt.
Idag fick jag extra betalt.. fick 60 dollar. Alltsa typ 360 svenska kronor.
For 4 timmar...
Tyckte det var lite mkt.. sa jag har lagt fram en 20 dollars sedel till henne som hon ska fa tillbaka!
Usch sa snall jag ar ibland...



Live fran MTV:s TRL...



Ni har hört låten om Lennart,
men ni har inte hört den om hans bror.
Han heter Ragnar, han tillverkar vagnar,
han bor i Flen men han har ett problem.

Long Beach

San har fin utsikt hade jag pa Long Beach idag nar jag at min farska fruktsallad till lunch.
Sla det om ni kan...

image69

image70




När Lennart ska cykla, går allting snett.
Det skaver och det kränger
och vinglar lite lätt.
Så har det alltid varit sen Lennart var grabb,
koordinationen har aldrig varit snabb.

Saknar er..

Saknar ALLA er dar hemma hur mkt som helst!

Samtidigt trivs jag sa bra har...

kan inte ni komma hit?

image68






lova att du aldrig glömmer bort mej
jag glömmer aldrig dej...

En bra lat..


http://youtube.com/watch?v=_om2jvSJxTM


Yeah
It's officially the biggest midget in the game...
I dunno
Make way for the Ess Oh Vee

Love me or hate me it's still an obsession
Love me or hate me that is the question
If you love me then thank you
If you hate me then f**k you 

I'm fat I need a diet
Na in fact I'm just too light and
I aint got the biggest breast-s-s
But I wrote all the best disses
I got hairy armpits
But I don't walk around like this
I wear a big baggy T-shirt
That hides that nasty sh*t
Ugh... never had my nails done
Bite them down until they're numb
I'm the one with a non-existent bum
I don't really give a UGH
I'm missing my shepherd's pie
Like a high maintenance chick missing her diamonds
I'm missing my Clipper lighters
Now bow down to your royal highness
No, I don't own a corgi
I had a hampster
It died cos I ignored it
Go on then, go on report me
I'm English, try and deport me

Love me or hate me it's still an obsession
Love me or hate me that is the question
If you love me then thank you
If you hate me then f**k you 

I'm a funky little monkey
With the tiniest ears
I don't like drinking fancy champi
I stick with Heineken beers
Oops, might burp in your face
A little unladylike, what can I say?
Well oh gosh I'm not posh me, I wear odd socks
I do what I'm doing yeah
So everybody's entitled to opinions
I open my mouth and sh*t I got millions
I'm the middle kid, the riddle kid
I make you giggle til you're sick
My nose jiggles while I spit
Yeah I do have some stories
And it's true I want all the glory
Go on then, come on support me
I'm English try and deport me

Love me or hate me it's still an obsession
Love me or hate me that is the question
If you love me then thank you
If you hate me then f**k you

Love me or hate me, love me or hate me

So I can't dance and I really can't sing, yeah
I can only do one thing and that's be Madeleineeeee

Love me or hate me it's still an obsession
Love me or hate me that is the question
If you love me then thank you
If you hate me then f**k you 

Love me or hate me, love me or hate me
I can only do one thing and that's be Madeleineeeee

Klippning

Har borjat fundera pa vad jag ska gora med mitt har nar jag ska och klippa mig.. bara 2 veckor kvar nu!

Kanske blir blont, svart, lockigt, kort, lugg, rock...
nagon som har en ide?

image65

Har aven bestamt mig for.. morda mig inte nu mamma.. 
att utveckla min tatuering med en grej. 
Ska gora en prinsess-krona istallet for pricken over i:et...
eller som "pricken over i:et" om man hellre vill ha det sa :) 

Har ju av nagon konstig anledning (evelintuellt i are?) fatt smeknamnen
"sessan" och "prinsessan"

Sa det ar bara en ytte pytte liten grej..







Människor på rad i kö..
Äta, jobba, sova, dö..


Destination Unknown..

Idag kom paketet.. tack tack mammsen och pappsen :)

Blev riktigt glad nar jag sag vad som lag inuti.. min alskade "I love NY" troja, jogging skor (nu blir det till att springa), favorit godiset (ferarri bilar och hockey-puckar), svenska deciliter matt,  solglasogon och sa sjalvklart.. Ipren!
Vad skulle man gora utan dom?

image64

Idag har vadret vart urtrist.. har spo-regnat hela dagen lang! Usch, kanns nastan som man ar hemma i sverige...
Sa vi har mest vart inne och kollat pa film och lekt idag. Lekte lite med barbies..

"Oh my god, she fell to sleep.
The only thing that can wake her up is a true loves kiss"

Har man hort den forut?

Har vart sa jakla trott idag.. antar att jag far skylla mig sjalv.
Va uppe valdigt sent igar och kolla pa film.. det var en jatte bra som gick pa TV:n.
Handla om en 12arig pojke som fick arva ett baseball-team och dess arena av sin morfar.
Han tog over det och utsag sig sjalv som ny tranare for laget.
Den var skit bra!
Blev dock lite irriterad nar jag idag horde att dom har den filmen har, sa jag kan kolla pa den nar jag vill.
Lyckat att sitta uppe halva natten enbart for att se den...

Imorn ska jag till Victorias Secrets.. tankte kopa nya underklader :)
(jag vet mamma.. jag behover inte ha mer...)
Tankte aven kolla pa en ny jacka.
Far se vad vi hittar. Ska bli soligt imorn iaf.. en perfekt dag for mina nykomna solglajjer?






Han skrev att hans liv var en väska... man sparkar på, kastar
iväg och slänger hit och dit och man öppnar den å fyller med
pulver och med skit..


Paket Paket :)

Idag kom mitt paket som mamma och pappa skickat over atlanten till mig har borta i staterna :)

Men nu ar det ju sa att vi knappt vart hemma nat idag, sa vi missade tyvarr nar delivery-gubben kom och plingade pa dorren!
Sa jag far talmodigt vanta en dag till och ga till postkontoret efter kl. 16 imorn och hamta det!

Jag langtar som ett litet barn langtar efter julafton...

Fick aven reda pa att paketet jag skickade till dom kommit fram!
Hoppas ni gillar pannkakorna ni ska laga familjen ;)
Bjud over nagra vanner och halsa fran mig!



Era vykort borjar komma nu oxa... I hope you'll like them!




every song reminds me of what used to be...

What shall we feed to Puh?

Idag var det dags dagen med stort D!
Aldsta tjejen hade sitt show-framtradande med drama gruppen.
Showen dom hade var allas var "Winnie The Puh".
Och som dom gjorde det... sotare och duktigare barn far man leta efter!
Dom fick blommor efter showen, det togs kort och filmades!

Kandes nastan som nar man var pa Miro Kids framtradanden.. kommer du ihag mamma? :)

Jag kan ju aven beratta att hon som producerade showen, Helene Leonard, aven producerat massa stora shower pa Brodway.
Fancy Fancy alltsa!  

Handlingen var kortfattat att Nalle Puh atit sa mkt honung sa han fastnade i Kanins entre-dorr. Han kunde inte komma loss hur mkt hans vanner an drog.
Sa vannerna var tvungen att satta honom pa en stenhard diet.
Han fick bara ata en salt jordnot per dag.
Och efter en veckas diet.. vad tror ni hande?
Jo, det tanker jag inte tala om for er.. det far ni lista ut sjalva! Inte kul om jag avslojar slutet ju!
Kan ju iaf saga att den slutade lyckligt.... :)





The girl with kaleidoscope eyes...
Lucy in the sky with diamonds...

Vote Madde for president?

Jag starta dagen idag med att leka med Play-Doh lera med yngsta tjejen. Riktigt roligt!
Sa jag forsokte visa den konstnarliga sidan som jag trodde att jag hade nagonstans dar inom mig. Men ack sa fel jag hade. Jag kan ju nu sahar i efterhand konstatera att det inte var jag som fick den gavan av min paron.. den maste nan annan fatt.
Cattis?

  

Vi dopte dom iaf.. sa mina konstverk heter Silver och Kitty. Pahittigt...

Efter det blev det en promenix till biblioteket for att lana lite nya filmer och bocker. Idag blidde det Bambi, Dumbo, Tarzan mm..
Tack och lov ar Pocahontas 2 antligen tillbaka lamnad :)

Vi tog aven en svang forbi parken och Zip 'n Zoda for att ata lunch.
Idag kom mormorn i familjen. Trevligt att traffas!
Hon spenderade mkt tid med barnen.. sa jag fick lite ledig tid.
Jag akte till mitt favorit caf'e, Golden Pear i Sag Harbor.
Tar typ 25 minuter att aka dit.. men jaklar vad vart det ar att aka den biten for deras varma choklad!
Tyvarr ar det sa illa att dom borjar kanna igen mig nu.
Nar jag klev innanfor dorren och gick fram till kassan fragar kille:

"vill du ha samma som senast? var chokladen tillrackligt varm da?"

Hur ska man tolka det? :)
Trevligt var det iaf. Sen akte jag hem och at en jatte trevlig middag med trevligt sallskap. Blev en massa snack om Sverige!

Fick mitt efterlangtade rim fran herr. Malm idag. Oj.. sa blev glad jag blev! Maste ju faktiskt erkanna att han ar rimmarnas mastare, aven om jag inte ar langt efter...
Passa dig, jag ar hack i hal!

"Madeleine till USA far..
Lamnar sina vanner kvar..
Vi ska inte vara kanslor gomma..
for Madde kommer vi aldrig glomma.
Sa lyssna nu pa dessa orden..
vi saknar dig sa in i norden."


Hur glada skulle inte ni bli om ni fick ett sms som detta till mobilen??

image60





Jag är så jävla cool, har köpt mig en fiol.
Och kommer du nånsin i min närhet igen,
så ska jag kasta fiolen i ditt öga
och sen ska jag spotta på dina sandaler!

Omradet

Ungefar san har design har manga hus har i omradet.

image57



"Jag vill ha träskor o nötter o långfil o koben o sågspån o müsli - o en kratta..."

Shopping i Riverhead

Man har ju inte kunnat uppdatera bloggen pa nagra dagar.. sa det finns massa att skriva om. Men egentligen inte nagot som ar intressant.. sa jag skippar den delen!

Jag spenderade helgen till shopping med Sabrina i Riverhead. Var riktigt kul.. kopte bla ett paraply och en jatte snygg kuvert vaska fran Calvin Klein.
Paraplyt for 100 kr och vaskan for 200.. rena kapen gjorde jag.

image56

Hann aven shoppa massa till er dar hemma, sa hall utkik.. man vet aldrig vart det kan dyka upp!

I fredags kvall tog vi en fika. Traffade min nya van Raul fran Ecuador.. riktigt trevlig prick det dar!
Han hade samma sarkastiska och ironiska humor som jag... grabbarna grus!

Igar var jag och Sabrina ute och at pa restaurang... "Nick and Toni's".
Tydligen en valdigt fin restaurang dar alla kandisar ater pa sommaren.. sa det ar ganska dyrt dar.
Tur att man ar rik da...
 Mene.. tyvarr ar fallet inte sa. Utan dom har nagon restaurang vecka har. Sa man kan ata 3-ratters middagar pa alla restauranger for bara 22 dollar.. alltsa typ 130 kr.
Varfor inte valja den finaste och dyraste restaurangen nar man har chansen?
Det ar vad jag kallar Top Notch!

Det hande ju en liten incident nar jag kom hem... jag insag att jag glomt min nyckel i mitt rum..
Jag var utelast!
Alla i huset lag och sov pa andra vaningen. Sa jag ringde hem, till mammans mobil, plinga pa dorren.. allt som stod i min makt.
Efter mkt om och men kan jag lova.. oppnades dorren och jag kunde kliva in i varmen.
Tack sa mkt!

Medan aldsta tjejen vart i skolan och pa drama, har jag och yngsta tjejen haft en jatte mysig dag idag. Vi har kollat pa massa filmer (varav Pocahontas 2.. TVA GANGER.. kan replikerna och karaktarerna utantill vid det har laget..) och sa har vi gatt pa lang-promenad och lekt en massa. Mys pys kan jag lova.. 

image55

MIN PAPPA AR RIK... VILL DU HANGLA?


Backstreet Boys

Maste saga att jag saknar gamla tiden lite..

"Olga fran Sovjet blev... AJ i Backstreet Boys..."

Det ar ju varldens snyggaste kille. Eller vad sager du Robin?
Dom sjalva..

image54

Vart gick det fel?


Avskedsfest

Lovade nagra vanner annu mer kort fran avskedsfesten. Sa nu har jag lagt vantarna pa dom och tankte visa for dom som vill se..

image44

        

        

        

         

        



Kan inte saga mkt annat an.. Tack for en grymt rolig kvall :)
Blev en kvall fylld av karaoke, mat, vanskap, prat, kladbyten och fylla.....
Ni ar guld varda alla som var dar.. all karlek till er!

image53

Angelina - Ballerina..

Ground Zero var betydligt mindre an jag forvantat mig..

image28

Sahar ska nya "World Trade Center" se ut for dom som undrade..

image29

For er som inte undra... skit samma, titta anda!

Skriv en kommentar ni som laser.. kul att veta vilka ni ar :)

RSS 2.0